Ismét egy nagyszerű helyszínen kerül megrendezésre a CTRB 2011 második versenye, melyet az Arrabona Rally Club szervez. A versenyen bárki indulhat, akinek az autója megfelel a technikai előírásoknak!
Május 8-án
a Vas megyei településre, Jákra látogat az Arrabona Rally Club  mezőnye, hogy a Ják-Újperint gyorsaságin megmutathassák, hogy ki a legény a gáton! A több kategóriában meghirdetett, rali szabályok szerint lebonyolított gyorsasági autóversenyen profik és amatőrök is próbára tehetik a tudásukat. A szervezők közel 50 autóra számítanak. Az Újperint és Ják közötti útszakasz vasárnap 7-től 17 óráig le lesz zárva a forgalom elől, de az érdeklődők, a szurkolók előtt nyitva lesz a pálya. A mezőnyt egyesével indítják, a versenyzők Újperintről a fatelep elől rajtolnak, majd Jákon a Fő téren fordulnak vissza.

Íme egy kis ízelítő:

- A verseny a szokásos módon zajlik, azaz már május 7-én, szombaton délután is lesz pályabejárási lehetőség, természetesen utcai autóval, a KRESZ
szabályainak szigorú betartásával! Ezt folyamatosan ellenőrizzük a helyi szervekkel (Rendőrség, Polgárőrség), s a renitenseket a kizárásig büntetjük!
- 9 lassítót be kell építenünk és minden kanyart ki kell gumiznunk, mert csak így adták oda az útszakaszt. Ezek pontos helyét csak a verseny előtti napokban fogjuk a pályarajzon közölni!
- Lesz lehetőség adminisztratív, ill. gépátvételre is szombaton, az autókat ott lehet hagyni, őrizzük őket éjjel!
- Május 8-án, vasárnap korán kezdünk (Kb.:6:30-kor), a rajtot 9:30-ra tervezzük
- 5 gyorsot megyünk, mert a pálya teljes aszfaltjának hossza 7,2 km ám így lesz Shake Down is.
- Oda–vissza fogjuk lebonyolítani, s Szombathelyen nem lesz szervizlehetőség!
- Minden egy központi helyen fog lezajlani - Jákon

Szeretettel várnak minden érdeklődőt!