Kedves Olvasó!

Örömmel tapasztaltam, hogy egyes témakörökben óriási  mennyiségû anyag, fénykép, videó, hír halmozódott fel az utóbbi évben. Ezek rendszerezésének és átláthatóságának érdekében komolyan elgondolkodtam külön aloldalak létrehozásában. Ezzel párhuzamosan úgy gondolom, hogy lehetõséget kell adni azoknak a fiataloknak is, akik  úgy érzik, valamilyen témában szeretnék megmutatni tudásukat, megosztani gondolataikat, ismereteiket másokkal.
Elég  kreatívak és kitartóak ahhoz, hogy  vállalják a saját oldaluk szerkesztésével járó felelõsséget,  igényes munkát, és erre idõt is szánnak. Várom azoknak az olvasóknak a jelentkezését, akik fantáziát látnak az ötletben, és maguk is szívesen vállalnák egy-egy aloldal szerkesztését. Lehet ez bármilyen témakör, hobby, gondolok itt pl. technikai sportokra, foci oldal létrehozására, jelentkezhetnek szakkörök, csoportok, akik tevékenységüket, alkotásaikat szeretnék képekkel, írásokkal fûszerezve megosztani ezen az oldalon.
 Kiválaszthatjátok a hátteret, menüpontokat, képeket, szerkeszthetitek a tartalmat, amit bármikor megváltoztathattok Ennek technikai megvalósítása, feltöltése az internetre az én feladatom lesz.
Mint láthatjátok, már két ilyen aloldal elkészült, további kettõ szerkesztés alatt áll.
Várom jelentkezésetek a jakihirmondo@gmail.com    e-mail címen.


"Néhányan azt állítják, a házak falakból állnak. 

Szerintem ablakokból."

Friedensreich Hundertwasser