Tornagála a Haladás Sportcsarnokban

Január 27-én este végre kigyulladtak az ünnepi fények a Haladás Sportcsarnokban.
Kimondani is sok, immár 20 éves múltját ünnepli a az egyesület tornaszakosztálya, melynek méltó megünneplésére a fõszervezõk Rácz Gábor és Vizer Erzsébet egy nagyszabású, látványos rendezvényt álmodtak meg. Ezzel szerettek volna tisztelegni a sportolók elõtt, akik aktív részesei voltak az elért sikereknek, megköszönni azok munkáját, segítségét, akik a háttérbõl támogatták, egyengették a szakosztály jövõjét,  segítették megoldani mindennapi gondjaikat.
Az álom valóra vált, a programok sokszínûsége híven tükrözi a szervezõk fantáziáját, rengeteg  munkáját, a sportág mindenek feletti szeretetét . De aki ismeri ezt a sportágat, az azt is tudja, hogy ebben sikereket csakis így lehet elérni.

Az események folyamatában belesodródhattunk egy idõutazásba is, hiszen a csarnokban egyszerre vonult fel a torna jelene,  múltja és jövõje. Láthattunk lelkesen tornászó óvodásokat, a jelen nagyjait, akik nevét Európa és Világbajnokságon is hallottuk már, de virágokkal köszöntötték a szakosztály aktívan már nem versenyzõ tornászait is.
Nagy érdeklõdés övezte az eseményt, a nézõtéren 6 órakor már nem volt egy talpalattnyi hely sem. A mûsorszámok után az érdeklõdõk kivetítõn nézhették meg a szakosztály történetének videó és képarchívumát, nyomon követhették a szombathelyi torna 20 éves történetét.
A Jáki Nagy Márton Ált. Iskola tornászai is kivették részüket az ünneplésbõl, tartalmilag és látványban is kiválóan koreografált produkciójukkal méltón vívták ki a közönség elismerését. 
A gáláról rengeteg fénykép és mintegy 2 órányi videófelvétel készült. Az fényképezés és videókészítés feltételeinek biztosításáért köszönet Rácz Gábornak és Vizer Erzsébetnek, akik engedélyezték számunkra a szabad mozgást a csarnok területén.

A jáki tornászok produkciójáról készült fényképek: ( a további képek folyamatosan kerülnek fel)


Videók

Pillanatképek a gáláról 2.