II. Ják Open Teniszverseny

2011. szeptember 17-én került megrendezésre immár második alkalommal a Ják Open Teniszverseny, amely a hasonló elnevezésű versenyekkel ellentétben csak a jákiak, Jákról elszármazottak számára volt nyitott.Vidó teniszpályáján már 2-3 héttel a verseny előtt megkezdődtek a lelkes szervezőbizottság kétkezi munkájával a komoly terepmunkák, ami a pálya még tökéletesebbé tételét (már ha ez egyáltalán  lehetséges), illetve a tavalyi 1. Ják Open felirat aktualizálását (értsd: 1. átfestése II-re) jelentették.  Szombat reggel 8 órától késő délutánig követték egymást a sorsolásnak megfelelő egyéni, majd páros mérkőzések. A férfias mezőnyben egyetlen női indulóként  Kiss Dorottya jól állta a sarat, amiért különdíjban részesült.

A torna eredménye nem hozott meglepetést – a tavalyi győztes, Hajszán Imre vihette haza idén is a legjobbnak kijáró érmet és emlékszobrocskát.

A verseny napján gyönyörű időjárás, a helyben készült finom gulyás és grillek, na, meg a versenyzőknek kijáró hideg sörök gondoskodtak a remek hangulatról.

Résztvevők, akik nélkül a verseny nem jöhetett volna létre:

Kiss Dorottya

Baranyai Péter

Hajszán Imre

Kiss Ferenc

Leibnitcz Zoltán

Nagy Ferenc

Németh Szabolcs

Söjtöri Bálint

Vidó alias Vidóczi József, ötlet- és teniszpálya-gazda

Minden indulónak köszönjük a részvételt, a családtagoknak a segítséget! Jövőre is várunk minden lelkes teniszezőt a III. Ják Open Teniszversenyen!

 

A Szervezők