Kedves Versenyzőink!

 

A Nagy Vagy egész stábja nevében szeretnénk gratulálni remek teljesítményükhöz, köszönetet mondani az alapos, lelkes felkészülésükért, azért, hogy vállalták a munkát, az időt, a fáradságot, a költségeket. Köszönjük szurkolóiknak az odaadó, lelkes, kitartó szurkolást.

Az Önök kiváló hozzáállása is meghatározó volt abban, hogy a Nagy Vagy negyedik szériája is remekül sikerült.

Bízunk benne, hogy nem csalódottak amiatt, hogy az elődöntőből már nem jutottak tovább. Meggyőződésünk, hogy az egyre erősebb mezőnyben már az elődöntőbe jutás komoly siker. És ugyanakkor megadja a lehetőséget, hogy a későbbiekben ezt is túlszárnyalják. Hiszen nagyon örülnénk, ha majd ismét neveznének, és nekivágnának a sorozatnak. Igaz, erre most, azonnal, a következő sorozatra  - szabályaink szerint – nincs lehetőség, de a jövő tavaszira már igen.

Bízunk benne, hogy sok örömet, sok felejthetetlen élményt jelentett Önöknek a játék - a gyerekeknek, a szülőknek, a tanároknak egyaránt. És nemcsak maga a verseny, hanem a felkészülés is. Bízunk benne, hogy Önöknél is sikerült érvényesíteni céljainkat: az ösztönzést a sportra, a mozgásra, az egészséges életmódra. És abban is bízunk, hogy új barátságok, új közösségek születtek a felkészülésen, a versenyen keresztül. 

 

Nagy Vagy, Ják!

 

Köszönettel

Kornidesz Anna