Decemberben jelentkezett az iskola a TV2-n futó Nagy Vagy országos játékos -családi sportvetélkedõbe, és mit ad Isten ... bejutottunk. Az örömnél csak az ijedtségünk volt hirtelen nagyobb, de néhányan igen csak lelkesedünk a dologért.

Ezen a vetélkedõn a 9+1 fõs csapatok vízen, levegõben és szárazföldön mutathatják meg rátermettségüket, ügyességüket, bátorságukat.
A lázas szervezõ munka már 1 hónapja elkezdõdött, folynak hétvégeken a felkészítõ edzések is, hogy a nagy napra, április 2-ra minden összeálljon.
A versenyszervezõk folyamatosan "csepegtetik" az információkat, még mindent nem tudunk pontosan, de néhány versenyszámot már igen, ezeket gyakorolják a versenyzõjelöltek.

A feladatok mondhatom nem mindennapiak, készülni kell rájuk. Szerencsére vannak segítõink, támogatóink, de a fõszerep a versenyzõké. A 9 fõs "nyerõ csapatot" 2 alsós tanuló (fiú, lány), 3 felsõs tanuló (fiú, lány) és 4 felnõtt (nõ, férfi) kell, hogy alkossa. Ezen kívül kapunk egy híres személyiséget 10. tagnak a csapatba, akivel csak Budapesten, a versenyen fogunk találkozni. Kell magunkkal vinni egy "vezérszurkolót" szintén ismert emberként, erre a szerepre sikerült felkérnünk Pars Krisztiánt.
Az egész falu szurkolhat majd a jákiak szerepléséért, valamint szurkolótábort is vinnünk kell magunkkal.

Egyelõre ismergetik, gyakorolják a feladatokat a csapattagok, és majd a felkészülés végére derül ki, hogy ki lesz a legügyesebb 9 ember, és kik lesznek a cserejátékosok.

Nagy élmény, nagy lehetõség ...gyereknek, felnõttnek egyaránt.Némethné Takács KrisztinaNéhány kép a vetélkedőből