Mottó: "A lelkesedés ihlettel teli izgalom, motiváció, és egy csipetnyi kreativitás."

Bo Bennett

Amikor a török Anadolu Efes férfikosárlabda-csapatának játékosai meghívást kaptak egy komolyzenei koncertre, nem tudták, mi vár rájuk.

“A közel kétórás klasszikus zene kínzásnak tûnt” – emlékezett vissza Sinan Güler, az Efes erõcsatára. A koncert során azonban kiderült, a nézõtéren a kosarasokon kívül csak szurkolók foglaltak helyet, akik az ásítozó és bambán bámuló játékosokat alaposan meglepték:  Videó itt látható

forrás: www.oszthatod.eu


Mottó: "Sokszor művel balgaságot az ész, ha külsőből belsőt ítélni kész!"
Sheakespeare

MOTORO...SOKKA Carlsberg Brüsszelben forgatott egy videót. Az anyag az előítéleteket veszi célba. Egy moziterem sorait tetovált, szőrös vagy éppen kifejezetten szőrtelen, zordon kinézetű, marcona és nehéz alakokkal, a kétkerekű vasparipa szerelmeseivel tölti meg nézőként. A teszt lényege, hogy összesen két ülést hagytak szabadon és egy be nem avatott páros tagjainak - akik értelemszerűen csak oda tudnak leülni - reakcióját figyelik.
Eloldalognak, vagy sem?
 
"A tehetség a legmagasabb, a legtágabb értelembe véve az élet ajándéka"
Paszternak

Egy 9 éves kislány hihetetlen produkciója a holland "Csillag születik" műsorában.Mottó: "A barátság a találkozásokból táplálkozik, és meghal, ha megfosztják tőlük."
Robert Merle
"

Egy kutyus és egy ló megható barátsága, melynek mélysége határtalan, és nem ismer akadályt.
Annak ellenére, hogy csak egy sörről készült reklám, mondanivalója túlnő egy reklám keretein, és komoly értéket közvetít számunkra.
Érdemes megnézni.


Videó