Pár napot tölthettem el a gyõri fiútornász egyesületnél
 
Június elején a gyõri Bercsényi Diák Sport Egyesület egyik edzõje, Szûcs Robi bácsi megkérdezte, nyári szünetben is lenne-e kedvem ismét pár napot náluk tölteni, edzeni az egyesületnél.

Naná, gondoltam magamban és családommal, Robi bácsival közösen meg is beszéltük az  idõpontot, ami augusztus  eleje lett. Már nagyon vártam, készültem arra a hétre.

Az idõ gyorsan eltelt, elérkezett az indulás napja. Annak ellenére, hogy már korábban is voltam fent párszor, egy kicsit mégis izgultam odafele.Ismét Robi bácsi családjánál szállásoltak el, aminek nagyon örültem, hiszen nagyon kedvesek, aranyosak, mindig jól érzem magam náluk.

A megérkezést követõen másnap napi 2*2 órában elkezdõdtek a tornaedzések.

Minden nap a délelõtti edzéseket követõen finom ebéd, kis filmnézés majd ujabb 2 órás edzés következett.

Közel 2 hónap edzéskihagyásom miatt eleinte kicsit furcsa volt ismét edzeni, elsõ napon nehézkesebben mentek az erõsítõfeladatok és a 6 tornaszeren (ló, talaj, ugrás, yûrû, nyújtó, párhuzamos korlát) az újabb elemek betanulása, néha elfáradtam, fájt mindenem, izomláz tört ki rajtam, de nem adtam fel, kitartóan, lelkesen végig csináltam mindent a közel 35 fokos edzõteremben. Izzadtunk rendesen minden edzésen, ezért legnagyobb örömünkre az egyik délután megmártóztunk a Duna hûs vízében is. Mit mondhatnék, nagyon jól esett mindannyiunknak, igazi felfrissülés volt! 

Elérkezett az egyesületnél fent eltöltött napjaim közül az utolsó, legnagyobb meglepetésemre pár órával korábban érkezett meg értem a családom, így ismét betekinthettek az edzésre. Nagyon örültem nekik!

Boldogan indultam haza, nagyon jó volt ismét pár napot együtt edzeni az egyesület tornászfiúival, sok új élménnyel gazdagodtam és újabb elemeket tanulhattam meg a 6 tornaszeren.

Indulás elõtt Robi bácsi és a  gyõri Bercsényi Diák Sport Egyesület elnöke Kollár András bácsi átadott egy papírt szüleimnek, ami nem volt más, mint egy korábbi folyamat véglegesítése, a Magyar Torna Szövetség hivatalos leigazolási nyomtatványa.

Ami azt jelenti, hogy adataimat és majd a jövõben elért versenyeredményeimet a Magyar Torna Szövetség hivatalosan is feljegyzi.

Mielõtt a  leigazolást aláírom, elõtte még néhány részletet meg kell beszélnünk Vera nénivel és Rácz Gábor bácsival a Haladásban. Bízom benne hogy mindez pár nap alatt  sikerül, mivel errõl már szó volt az elmúlt egy évben és még augusztusban aláírhatom a leigazolási szerzõdést, amit követõen  a BDSE GYÕR tornászai közt már komoly egyesületek (Ftc,Ksi,Ute,Bp.Honvéd,Kalocsa SE...stb)
versenyzõi ellen kell bizonyítanom a további versenyeken az egyesület színeiben.

Ha az egészségem is engedi és megmarad eddigi kitartásom, lelkesedésem, szüleim támogatása,Vera néni nagylelkû segítsége, akkor büszkén mondhatom el, hogy érdemes volt, megérte az elmúlt egy évet keményen végig csinálnom, hiszen meglett a szép eredménye, valóra válhat az egyik nagy álmom a sok közül:

                  CSATLAKOZHATOK A HIVATALOSAN IS BEJEGYZETT TORNÁSZOK KÖZÉ!

Szabó Félix