Kézműves Tanodában jártunk...Július 4-8 között a Jáki Nagy Márton Általános Iskola Nyári Kézműves Tanodájában 42 gyermek, 10 pedagógus és 3 segítő szülő közreműködésével csodaszép alkotások készültek.
Az apró halacskáktól és sündisznótól kezdve a levendula illatú szappanöntéssel folytatva sok kincs került minden gyermek dobozába. Az 5 nap alatt bőröztünk, gyöngyöt fűztünk, polókat festettünk, az ügyes anyukák által vart lapszoknyákat és hátitáskát batikoltunk.


Az ütött kopott falfelület vakolása, és csiszolása után a kisvakond rajzfilmből ihletet merítve csodálatos mezei virágokat festettünk az iskola falára. Ecsetünk nyomán megelevenedett maga a zsebes nadrágos kisvakond, süni barátjával, pillangóval, három kisbékával, katicákkal, és méhecskékkel együtt.Csütörtökön a sok munkát a Tófürdő kellemes hűsítő vizében pihentük ki.A 49 fős egész napos strandolás után pénteken már alig álltunk a lábunkon, de azért szorgalmason készültünk a záró kiállításra, és még egy kis arcfestésre, rongylabdakészítésre és gyümölcsös meglepetésre is futotta erőnkből.A kiállításon bemutatott portékái és a népszavazatok alapján mindenki jutalomban részesült.Köszönjük minden segítőnknek a közreműködést!