Két új taggal bõvült a Martinus Kiadó DVD-sorozata

 

A jáki templom kincsei címmel ezúttal Jákra kalauzoljuk el a nézõket. A település híres templomát és a falu történetét Rátkai László atya mutatja be, aki már immár 27 éve a jáki hívek lelkipásztora. A lemezen található templomtörténet a gazdag képi, szöveg- és hanganyaggal érdekes összeállítás a templom- és településtörténet iránt érdeklõdõk számára.

Dr. Veres András megyéspüspök úr vezetésével április 30-án Mátraverebély-Szentkútra zarándokoltak az egyházmegye hívei, mintegy 1300-an. A zarándoklatról készített dupla DVD-t ajánljuk azoknak, akik részt vettek ezen az imádságos közösségi összejövetelen, szívesen meghallgatnák újra Fõpásztorunk homíliáját, s visszaidéznék e közösségi élmény lélekemelõ pillanatait. Továbbá ajánljuk azoknak is, akik egészségi vagy egyéb okok miatt csak otthonról, lélekben tudtak csatlakozni zarándoklatunkhoz. A két lemez egyikén a nap legfontosabb eseményeinek összefoglalója található, a másikon pedig több mint 300 darab kép.

A DVD-k megrendelhetõk az info@martinuskiado.hu e-mail címen és a www.martinuskiado.hu webáruházban, de személyesen is megvásárolhatók a Püspöki Palota portáján, 1490 Ft-os áron.