Szombathelyi Futófesztivál 2014

Szeptember végén ragyogó napsütésben rendezték meg Szombathelyen elsõ alkalommal a 10 km-es utcai futóbajnokságot, melyen amatõrök és  külön kategóriában profi sportolók is indultak.
A versenyzõk között több jáki induló is volt, akik - mint kiderült - már régóta készültek, edzettek erre az eseményre. Az eredmény nem is maradt el, kiváló idõvel futották le a távot.
Az amatõr férfi futók között Takács Balázs 47.02 idõvel a 30. helyen, míg Iszak Szabolcs 48.18 idõvel a 35. helyen végzett. 
Az amatõr nõi versenyben Takács Viktória remekelt 53.03 idõeredménnyel, mely a 20. helyezésre volt elegendõ. Eredményét emeli az a tény, hogy az abszolút nõi versenyben- ahol a versenysportolókkal együtt értékelik az indulókat-  a 24. helyet érte el.

Az amatõr férfi váltó versenyszámban a jáki Fut-Ják csapattagjai 17 induló közül 5.-ként lépték át a célvonalat maguk mögé kényszerítve a "Tájfutók a múlt századból" csapatát, melynek váltótagjai között olvashattuk -
több korosztályos és felnõtt bajnoki cím tulajdonosát-  Kivés Istvánt, valamint  a -sportoló múltjáról is jól ismert-Kocka Tibort.
A Fut-Ják csapat tagjai: Iszak Szabolcs, Hende István Iszak Ferenc, Takács Barnabás

Gratulálunk eredményeikhez, és sok sikert a jövõ évi Futófesztiválon!

2014.10.09.