Felhívás

  

2011. június 12-én a Jáki Önkéntes Tûzoltó Egyesület egész napos programot szervez

 

„Önkéntesek a Jövõ nemzedékért”

 

címmel a jáki Sportcentrum területén, ahol sok gyerekprogram várja az érdeklõdõket. A program egyik része a délután 5 órakor kezdõdõ, felnõtteket és családokat is megmozgató 

fõzõverseny,

amelyre csapatok jelentkezését várjuk. A fõzés hozott eszközökbõl és anyagokból történik, az elsõ helyezett jutalomban részesül. Nevezéskor kérjük jelezzék, hogy hány fõs a csapatuk, milyen néven indulnak és mit fognak fõzni.
Kérjük a nevezések bejelentését a jakihirmondo@gmail.com e-mail címen vagy a  0670/4178961-es telefonon tegyék meg.

Nevezési határidõ május 31-e.

Programunkhoz olyan vállalkozókat, lelkes magánszemélyeket keresünk, akik akár munkájukkal, akár anyagi eszközökkel vagy természetbeli hozzájárulással támogatnák az „Önkéntesek a Jövõ nemzedékért” címû rendezvényünket.

Részletes program elõreláthatóan május 20-tól olvasható szórólapon, plakáton, falutévén és a http://www.jakihirmondo.fw.hu/ internetes oldalon.

Kérjük továbbá a lakosságot, hogy a feleslegessé vált haszonvasat jelezzék a jakihirmondo@gmail.com  e-mail címen, 0670/4178961-es telefonszámon vagy az Önök által személyesen ismert jáki önkéntes tûzoltónál. Személyes megbeszélés alapján házhoz megyünk és elszállítjuk.

A begyûjtött haszonvas árát az Önkéntes Tûzoltóság társadalmi rendezvények megvalósítására, és technikai eszközeinek fejlesztésére fordítja.

Köszönjük!

 
Jáki Önkéntes Tûzoltó Egyesület