Fotópályázat Egység a családban címmel

A Család Éve alkalmából a Szombathelyi Egyházmegye felnőttképző intézménye, a Martineum Felnőttképző Akadémia fotópályázatot hirdet amatőröknek Egység a családban címmel. A fotópályázat célja, hogy a beérkezett fotók által bemutassa a család egységének, összetartásának értékeit és mindennapi tapasztalatait. Pályázati feltételek: Pályázni pályázónként maximum 3 darab 21x28 cm-es, színes vagy fekete-fehér fénykép beküldésével lehet. A fényképek hátsó felére kérjük ráírni: a készítő nevét és a fotó címét. A borítékon kérjük feltüntetni a pályázó nevét, posta- és e-mail címét, telefonszámát.

A pályázatokat a következő címre várjuk: Martineum Felnőttképző Akadémia 9700 Szombathely, Karmelita u. 1.

Beküldési határidő: 2011. szeptember 15. A pályázat eredményhirdetésére 2011. október 8-án, a Családfesztivál 2011 című rendezvény keretében kerül sor. A nyertesek tárgyjutalomban részesülnek. A beérkezett fotókból a Martineum Felnőttképző Akadémia 2011. október 8. és 30. között kiállítást rendez.

Szerzői és szomszédos jogok: A pályázók tudomásul veszik, hogy szerzői jogdíj őket a pályázaton résztvevő fotóval kapcsolatban nem illeti meg. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képpel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja. A nyertes pályázók hozzájárulnak, hogy a díjazott pályaműveket a Martineum Felnőttképző Akadémia felhasználja.

A szakmai zsűri tagjai, közvetlen hozzátartozóik és a Martineum Felnőttképző Akadémia alkalmazottai, valamint közvetlen hozzátartozóik nem nyújthatnak be pályázatot. További információ: B. Markovits Eszter; markovits@martineum.hu; 94/514-356

B. Markovits Eszter