Jáki Nagy Márton Kupa

  
2011.március 5- én került megrendezésre az általános iskolások III. korcsoportos diákjainak számára kiírt labdarúgó teremtorna Jákon. A résztvevő csapatok: Egyházasrádóc, Balogunyom, Szentpéterfa és a házigazda Ják. A tornateremben 4:4 ellen játszottak a gyerekek. A játékidő 2 x 12 perc volt. A jáki kis focisták nagy lelkesedéssel és rendkívül érett és szimpatikus futballal rukkoltak elő. Végig kimagaslóan teljesítettek ami köszönhető volt a rengeteg izzasztó edzésnek és a szurkolók hihetetlen buzdításának. Voltak nagyon jó teljesítmények, felnőtteket meghazudtoló technika megoldások és természetesen hibák is, hiszen anélkül nem foci a foci.
Az utolsó mérkőzésen a legnagyobb rivális ellen (a rádóci csapat) a szurkolókra és az edzőre az infarktust hozták, mikor remek játékkal és 3:0 félidő után az ellenfél 3:2 re javított. Hozzáteszem az első rádóci gól megpattant lövésből született, míg a 2. jáki lábról került a kapuba, vagyis öngól volt. De a játékosok nem engedték ki a kezükből a győzelmet.
A lurkók számára nagy öröm volt, hogy az érmeket és a kupát a Polgármester Úr adta át.

Végeredmény:

Ják (9pont)

Egyházasrádóc (6pont)

Szentpéterfa (3pont)

Balogunyom (0pont)


 
Az eredményhirdetés után következett az elmaradhatatlan összeborulás és kiabálás (a nézők nem kis derültségére), majd a Bázel Kávéházban folytatódott az ünneplés, természetesen üdítők társaságában. :) (amire Kovács apuka hívta meg a csapatot)
 

 
A győztes csapat tagjai:

Kálmán Pál (csapatkapitány),
 Kovács Gergő,
Marosits Ádám,
 Neubauer Ádám,
Németh Barnabás,
 Paukovits Krisztofer,
Tóta Róbert,
 Polgár Bertold, 
Varga Patrik,
 Kiss Gábor (edző)
Köszönet a játékosoknak, szurkolóknak, szülőknek és mindenkinek akik bármi módon a sikerhez segítették a csapatot!

Kiss Gábor

Nagyméretű képek itt megtekinthetők