Diákönkormányzati nap 2011. április 28.

Iskolánk már sokadszor rendezi meg tavasszal a Diákönkormányzati napot, ahol játékos feladatok keretében a gyerekek több állomáson keresztül bizonyíthatják rátermettségüket, ügyességüket és tudásukat. Így volt ez idén is. Még az idõjárás is kegyes volt a csapatokhoz, (és nem utolsósorban a szervezõkhöz), hiszen egy kicsit borongós, de esõmentes idõben zajlottak az események.
A helyi önkéntes tûzoltók és az iskola meghívására a szombathelyi tûzoltóság is kivonult egy szerkocsival, a hivatásos tûzoltók pedig részletesen bemutatták a gyerekeknek az autó szakfelszereléseit. Ezután játékos feladatot is kaptak, a teljesítés gyorsaságát és pontosságát természetesen plusz pontokkal jutalmazták. A takarítónapon részt vett diákok az önkéntes tûzoltóknak és Jánny Csaba felajánlásának köszönhetõen jutalomban részesültek, minden résztvevõ jégkrémet kapott, amit a tûzoltók állomásán vehettek át.
Itt vehette át jutalmát Szabó Félix, elsõ osztályos kisdiák is, aki megtalálta és megfejtette a Jáki hírmondó által a faluban elrejtett rejtvényt.
Hivatalos eredmények kedden várhatóak, addig is nézzük végig az akadályversenyen készült fényképeket!

Pillanatfelvételek a Diákönkormányzati nap tűzoltó állomásán
-videófelvétel, csak Exploreren látszik!-


Még több kép