Coop rajzpályázat díjátadó ünnepségén jártunk....

A Coop üzletlánc az egészség megõrzésének jegyében rajzpályázatot hirdetett országos szinten a felsõ tagozatos diákoknak. A pályázat témája az egészséges táplálkozás, a sport, a mozgás fontossága, beépítése mindennapi életünkbe, amit már gyerekkorban el kell kezdeni. Minden megyében szakmai zsûri választotta ki a legjobb három alkotást, melyek között jogosan érdemelte ki a  helyet a Jáki Nagy Márton Általános Iskola diákjának, Timár Tirzának a rajza is. Tirza témaként a tornaedzést választotta, nem csoda, hiszen kedvenc sportja, melyet évek óta nagy lelkesedéssel ûz. Az díjátadóra elkísérte őt Kozma Andrásné igazgató és  edzője, Weidinger Veronika is. 
A továbbiakban a döntést a zsûri a nyilvánosságra bízta, és  interneten lehetett szavazni a legszebb alkotásra, melyet
hetekig tartó szavazás és nagy izgalmak után a szavazók véleménye szerint Tirza rajza  érdemelte ki. Nem volt kicsi a tét, hiszen a nyertes pályázó 20000 forint értékû, míg iskolája 200000 forint értékû sportszertcsomagot kapott.

A díjátadót V as megyében Bükön tartották, ahol a díjakat az üzletlánc és a település prominens személyei ünnepélyes keretek között, mûsorokkal  szinesített rendezvényen adták át. Színfoltként Pars Krisztián, London olimpiai bajnoka is a díjátadók között szerepelt, külön ajándékkal kedveskedve a nyertes pályázónak.
Videó az átadóról

Tirza ezúton köszöni mindenkinek, aki interneten rajzára adott szavazatával győzelemhez segítette, és ezzel nem csak iskolánk hírét öregbítette, hanem új, értékes sportszerekkel is gazdagította az intézményt.

A szavazás kapcsán az elmúlt hetekben igazi Facebok-os, internetes összefogásnak lehettünk tanúi.
Tirza az ünnepélyes átadó után 20000 forint értékű nyereményét felajánlotta a tornászok számára, és csillogó szemekkel adta át Vera néninek, edzőjének.


(Juhászné Müller Enikő)

További képek
Vera néni kisfia, Levente is nagyon jól érezte magát,
tánctudását a műsorvezető tombolajeggyel jutalmazta.

Pars Krisztián értékes sport almanachot ad át Kozma Andrásnénak