Balaton Kupa
Kõröshegy


Évek óta járunk a kõröshegyi versenyre,- Balaton Kupára.

Most volt az elsõ eset, hogy a fürdõruhát itthon kellett hagynunk a zord idõjárás miatt. (Sajnos a Balcsi hõmérséklete nem érte el a 13 fokot sem.) Németh Patrus volt az egyetlen, aki még így is megmártózott volna a „habokban” ha engedjük neki. A kézlógatás volt a maximum, amit az idén lehetõvé tett a meteorológia.
A jókedv így sem hiányzott, a lányok vidáman szaladgáltak, cigánykerekeztek elsõ nap a parton, a pocsolyák között. Birtokba vették a stégeket, napozás helyett kézen álltak rajtuk

.    
Másnap hajnali 6-kor már folyt a bemelegítés a szállodánk folyosóján. Kissé morcosan, gyûrötten nyomták a spárgákat a lányok.

     

A szerekkel már a helyszínen, a kõröshegyi faluházban próbáltak barátkozni. Sajnos a barátkozással akadtak problémák, fõleg elsõ szerünkkel a gerendával. Rontottak ketten is.

      
Innen már csak a szép helytállás volt fontos, a nagyon titkos dobogós remények szertefoszlottak.
Szégyenkezésre nincs ok, a hivatalos Országos Diákolimpia Döntõ elsõ 3 helyezettje végzett csak elõttünk, Budapest, Debrecen, Veszprém mögött a negyedikek lettünk.Ebéd és a játszótéri „ereszd el a hajamat” követte Szabó Félix versenye.

   
Mindannyian szorítottunk érte.
Gyûrûn kisebb hibát elkövetett, de még semmi sem volt veszve.Ugráson gyönyörûen szerepelt, 9,45-ös pontszámot kapott.
Ezt követte egy szenzációs talajgyakorlat, amiért hatalmas taps és 9,7-es igen magas pontszám duká
lt.
Félix ismét dobogón állhatott, ezüst érmet akasztottak a nyakába és egy szép kupával is gazdagodott a
gyûjteménye.