A jövő bajnokai köztünk járnak....


Vajon ki nem gondolkodott el közülünk néha azon, hogy híres sportolóink, színészeink, emberek akikre felnézünk hogy és hol éltek gyermekkorukban, milyennek látták környezetüket, és tanítóik, szüleik milyennek látták őket. Hát, biztosan tudnának mit mesélni!

Vajon milyen gyerekek voltak? Mi lehetett az életükben az a sorsdöntő fordulat, meghatározó esemény, ami aztán céljuk elérésében ennyire elhivatottá, tudatossá tette őket, hogy erre szentelték minden szabadidejüket, energiájukat sokszor feláldozva a gondtalan gyermekkort? 

Az a baj, hogy mindezt csak utólag tesszük, pedig ezek a történések a jelenben zajlanak, most, itt a szemeink előtt. Köztünk,mellettünk is élnek olyan fiatalok, akik elhatározták, hogy minden akadályt leküzdve elérik céljaikat. Gondoljunk csak Bárdosi Sándorra, aki nemrégiben kick-box világbajnoki címet szerzett, Takács Viktóriára, aki eredményei elismeréseképpen helyet kapott a magyar női junior judo válogatottban, és ne feledkezzünk el a fiatalabb korosztályt képviselő Szabó Félixről sem, aki január 1-től Győrben profi tornacsapat leigazolt versenyzejőként lép majd a számára világot jelentő tornaszőnyegre. Olyan reménységek, akikre bizony okkal lehetünk büszkék, a jövő bajnokai, akik ha elég kitartóak, és céltudatosak maradnak, világversenyek, olimpiák dobogóin fognak majd állni.


Mi pedig büszkék leszünk rájuk...