Tisztelt  Alpolgármester Asszony!

Ezen e-mailben szeretném Önnek mint képviselõnek tolmácsolni egy lakó felém intézett kérdéseit.  Úgy gondolom, mivel az ülések mostanában teljes titokban zajlanak -kizárva azokat akiket érdekelne- ezért Ön illetékesebb személy a válaszadásra , mint én. Természetesen ez a hivatalos megkeresés elkerülhetõ lett volna, ha Ön, akinek e-mail címem birtokában van -s melyen saját érdekbõl mindig elért- tájékoztatott volna a testületi ülésekrõl. Gyorsan és egyszerûen. Megtehette volna. Pontosan tudja, hogy lehetőségeim szerint mindig ott voltam. Persze ez is csak akarat és elhatározás kérdése, mint minden itt Jákon. Így sajnos most Önt kell a lakóktól felém érkezõ kérdésekkel zaklatnom.
Íme a lakó kérdése:
"Szeretnék érdeklõdni Öntõl, hogy tudna e némi információval szolgálni azzal kapcsolatban, hogy az általunk csak " Hóbor" hídnak nevezett átjáró miért van ilyen sokáig lezárva. Ez a híd a Munkácsy utca folytatásaként lehetõvé teszi, hogy a templomdombra a faluközpont elkerülésével, rövidebb úton is eljuthassunk.  Tudjuk, hogy a híd állapota válságos, azonban szeretném megkérdezni Öntõl, hogy tud e némi információval szolgálni a tekintetben, hogy várható e közeljövõben érdemi hídfelújítás, avagy történtek e már érdemi elõrelépések, intézkedések ezen ügyben."


Tisztelettel megkérem hát a kérdések megválaszolására. Amennyiben az Ön számára a válasz nem ismeretes, kérem választói kérésre járjon utána!

Tisztelettel várom válaszát:
Juhászné Müller Enikõ